fredag 12. juni 2009

Citroen vs Subaru

Petter Solberg gjør det bedre nå i rallyet enn før med Subaruen, håper det går veien nå.

http://www.vg.no/sport/motor/artikkel.php?artid=576063
http://www.vg.no/sport/motor/artikkel.php?artid=576198



Stakkars tennis babe-men kommer sterkere tilbake...
http://msn.tv2sporten.no/ovrig/article2771731.ece

6 kommentarer:

  1. Det beviser vel at franske og da spesielt Citroen, ikke er så dårlige som ryktet skal ha det til. Disse bilene stopper jo praktisk talt aldri.

    SvarSlett
  2. Familien min har hatt Citroen i over 50 år. De er mye bedre enn ryktet fra gammelt av skal ha det til. Min nye C5 har jo aldri noen problemer! Luksus og komfort, samt kvalitet i ett!

    SvarSlett
  3. Det er i Norge Citroen har en dårlig standing. I Europa nyter de mye mer respekt. Har hatt 3 nyere Citroen, bla C5,Xantia, C4 Picasso og en C1. Ingen problemer og god service. Det er betydelig mer trøbbel med Volkswagen.. Hva med Audi og automatkasser, topper osv..

    SvarSlett
  4. HAHAHAHAH. prøv å selg en litt eldre C5. citroen butikken vil ikke ha den inn enn gang for å selge den videre pga den er vanskelig å få solgt. ja, å med mer elektronikk fører mere elektriske feil. er masse andre biler som har problemer. hilsen en som jobber med bil til dagelig

    SvarSlett
  5. Tror ikke vi skal sammenligne kjøretøyer produsert for konsumenter som oss med WRC bilene.. det ville blitt litt som å sammenligne varmblods veddeløpshester med døla gamp.. hvert til sitt bruk! ;)

    SvarSlett
  6. Kjøpe Citroen er vel det samme som å be om å bli lagt inn på psykiatrisk avdeling.

    Hilsen en med erfaring.

    SvarSlett